Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FRÁ: right... Europe quálitát

origimálle letter:   humgáry máfiá, viktor O. máfiá ...   im europe umio

 

why Viktor Ordá first enemy, im islám, ámeriká, ... yes yes

 

Tisztel FRA. termeszetesen ertem amit irt, jogi szabalyozasuk kicsit bonyolult es kiskapukkal atszott. egyszerubben ugy tudnam ezt jellemezni, mint egy Audi marka szerviz, mely cserel gumit, olajat, de mar fekrendszerrel, motor es egyebb javitasokat nem vegez. ez igy egy jogasz vagy egy magan ember reszere nem egyszeru megerteni, egy alapjogi igynokseg miert nem terjed ki konkretan egy adott ember jogserelmeire. mikor a jogserto allam allamok, konkretan egy adott ember jogait sertik. nem onoket akarom kritizalni, de torvezhozoik reszere erdemes lenne jelezni, egy vicces koltoi peldaval, fogatlan dobbermanokkal keptelenek ellatni egy borton vedelmet, ahol a legutolso cigany is, thomson geppisztollyal lovoldoz. en velemenyem szerint, a kor kihivasaihoz kellene igazitani az ugynokseg jogvedelmet, hogy eredmenyeket erhessenek el. csak mint maganember, maguk elott is furcsa, hogy en www.roxy-joker.eoldal.hu  egy jo kinezetu ember nem elhet baratnoivel, 0 euro a jovedelme, magas vegzettseggel jo referenciakkal, ahol wien ottakringer 20, a legutolso cigany 8 alltalanos vegzettseggel 2 allambol szarmazo jovedelemmel eleri a 2500 eurot, nekem 0 euro..ennek oka a jogvedelem hianya, es elnezest a durva kritilaert torvenyhozoik reszere, de ugy ugralnak ahogy mafia vagy politikai szelek futyulnek. www.roxy-joker2.eoldal.hu   arra kerem, jelezzek ezt a fonokseguk fele, mert az alapjogok a fug. karta alkotmanyok alapjan jar, de fogatlan dobbermanokkal, aligha tudjak betartatni.  Barati udvozlettel ; Juhasz Tamas   szerintem kozos az erdekunk, de sajnos cselekvesunk nem.  
 
2017.08.09. 10:54 ezt írta ("EU Agency for Fundamental Rights (FRA) - Info" <INFO@fra.europa.eu>):

Tisztelt Thomas Juhas,

 

Köszönjük 09.08.2017 napján kelt e-mail üzenetét, amelyet 09.08.2017. napján kaptunk kézhez. Az Alapjogi Ügynökség (FRA) számos különböző tevékenységet folytat az emberi jogok, következésképpen a diszkrimináció kérdésével kapcsolatban is. A csatolt adatlap áttekintést nyújt tevékenységünkről.

 

Sajnálattal kell közölnünk, hogy megbízatásunk értelmében nem áll jogunkban, hogy az emberi jogok megsértésének megállapítása céljából ellenőrizzük az Európai Unió egyes tagállamait. Az Ügynökség ugyanakkor számos vizsgálatot folytat az alapvető jogok területén, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára. Ezeket a vizsgálatokat webhelyünkön találja:

 

http://fra.europa.eu/fraWebsite/products/products_en.htm

 

Az alapvető jogokkal, valamint az ezek tiszteletben tartását biztosító különböző mechanizmusokkal kapcsolatos részletesebb tájékoztatás érdekében rendelkezésére bocsátjuk a csatolt mellékletet. Ebben az Ön tagállamában, illetve európai és nemzetközi szinten elérhető olyan eljárásokról és testületekről talál információt, amelyek a segítségére lehetnek. Javasoljuk, hogy először a nemzeti szintű szervezeteket és eljárásokat vegye igénybe.

 

Üdvözlettel:

 

az Alapjogi Ügynökség (FRA) információs központja

 

 

 

European Union Agency for Fundamental Rights
Schwarzenbergplatz 11 
1040 Vienna, Austria
Tel: +43 1 58030-0

Email: INFO@fra.europa.eu

Visit us on: http://fra.europa.eu | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Helping to make fundamental rights a reality for everyone in the European Union

 

Keep track of what’s coming up in 2017 with FRA’s events & publications calendar

 

 

From: thomasjuhas28 [mailto:thomasjuhas28@googlemail.com
Sent: 09 August 2017 00:19
To: EU Agency for Fundamental Rights (FRA) - Info <INFO@fra.europa.eu>
Cc: EO <EO@ombudsman.europa.eu>
Subject: mafia teror. this secret gypsy pplozei whits hungary polizei secret controllieren mi and teror mi. this illegal nazi teror stopp. thises mafia

 

terorizal egy magyar cigany titkos rendor a szedett vetett csocselekkel egyutt ausztriaban

 
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

KépgalériaElérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 240662
30 nap: 901
24 óra: 20